Ειδήσεις

April 26, 2022

Βιομηχανική Co. Genghong Henan, ΕΠΕ.

Η Co. βιομηχανίας Geng Hong Henan, ΕΠΕ (εφεξής καλούμενο η «βιομηχανία Geng Hong») ιδρύθηκε το 2007, ειδικεμένος στην παραγωγή, την κατασκευή και τις πωλήσεις των πλήρων συνόλων μεταλλουργικού εξοπλισμού σιδήρου και χάλυβα, τα ανταλλακτικά του μεταλλουργικού εξοπλισμού και τα μεταλλουργικά εξαρτήματα. Συγχρόνως, συνεργάζεται με τα εσωτερικά μεταλλουργικά ιδρύματα σχεδίου και την ευρωπαϊκή ομάδα abax για να αναλάβει το σχέδιο εφαρμοσμένης μηχανικής και τη συμβαλλόμενη κατασκευή των πλήρων συνόλων γραμμών παραγωγής συνεχών ρίψεων και κυλίσματος στο εξωτερικό. Κατά τη διάρκεια των ετών, η βιομηχανία Geng Hong έχει αναπτυχθεί βαθμιαία σε ένα περιεκτική σχέδιο, μια παραγωγή, τις πωλήσεις και την υπηρεσία επιχειρηματικής ενσωμάτωσης με το στόχο πυρήνων τις ανάγκες πελατών.

 

Από την καθιέρωσή της, που εμμένει στην αρχή «του πελάτη ως πυρήνα, ποιότητα ως ίδρυμα και προσανατολισμένος προς τις υπηρεσίες», η βιομηχανία Geng Hong έχει καθιερώσει διαδοχικά και έχει επενδύσει σε τρία εργοστάσια σε Anhui, Luoyang και Nanyang, Κίνα. Εστιάζοντας στις ανάγκες των επιχειρήσεων σιδήρου και χάλυβα, η βιομηχανία Geng Hong έχει διαμορφώσει μια παραγωγή και ένα σύστημα πωλήσεων των πλήρων συνόλων μεταλλουργικού εξοπλισμού, ανταλλακτικών εξοπλισμού και μεταλλουργικών βοηθητικών υλικών, έχει λάβει επίσης τις πλήρεις υπερπόντιες πωλήσεις δεξιά των πυρίμαχων προϊόντων των συνεταιριστικών εργοστασίων, και έχει τους κλάδους ή τα γραφεία οργάνωσης στο Χονγκ Κονγκ, την Ταϊβάν, το Βιετνάμ, τη Μαλαισία και το Ιράν. Μετά από περισσότερο από δέκα έτη ανάπτυξης, η επιχείρηση έχει έναν κύκλο εργασιών περισσότερων από 30 εκατομμύριο αμερικανικών δολαρίων το 2020. Οι πελάτες του αναμιγνύονται σημαντικούς στην εγχώρια αγορά μύλους χάλυβα και περισσότερους από 20 ξένους πελάτες. Συγχρόνως, η επιχείρηση παρέχει τις άριστες τεχνικές υπηρεσίες και υποστηρίξεις άλλων εμπορικών προϊόντων για τους ξένους πελάτες.

 

Με τη συνεχή ανάπτυξη της επιχείρησης, προσπαθούμε να ερευνήσουμε μια ευρύτερη διεθνή αγορά, να ακολουθήσει για να παρέχουμε στους πελάτες την περισσότερες άριστη ποιότητα, την αποδοτική απόδοση προϊόντων και υψηλής ποιότητας υπηρεσία, και γινόμαστε άριστος συνεργάτης των πελατών。

Στοιχεία επικοινωνίας